За нас

Ангел

Казвам се Ангел. Аз съм тату артист от България, роден съм в Панагюрище. Занимавам се с професонално татуйране от 2008 година. Работил съм в редица тату студия, както в България, така и в чужбина. Работил съм за едни от най-старите тату студия в София. От няколко години обикалям различни тату студия из цяла Европа. Гостувал съм на Големи студия в Германия, Англия, Франция, Шотландия и Холандия. Предпочитам да работя в стила черно бял реализъм. Участвал съм на няколко големи международни тату фестивала от които имам няколко награди за черно бял портрет. Надявам се това което правя, да задоволи и най-капризните.

Иво

Името ми е Иво. От София, България съм. Занимавам се професионално с татуиране от 2007 година. От тогава пътувам и работя в различни тату студиа. Работил съм в България, Ирландия, Швеция, Дания, Чехия, Германия, Бразилия, Шотландия, Англия, Норвегия. В галерията можете да видите част от моето портфолио с рисунки върху кожа и хартия. Стилът на татуиране, който харесвам е old school (traditional). Участвал съм в много международни тату конвенции и фестивали / Ротердам, Хамбург, София, Букурещ, Москва, Франкфурт… и имам спечелени награди от тях. Надявам се моите работи да ви харесат.

Нино

Здравейте, казвам се Нино и съм от Стара Загора, България.Занимавам се с татуировки от 2009 година, като само след година работа в България, заминах за чужбина и от тогава трупам опит в различни студия и държави от които Англия, Шотландия, Холандия, Франция, Дания и Германия . Също така съм участвал и във фестивали в няколко от най -големите държави в Европа, от които имам и спечелени награди.Освен натрупания ми опит като татуист, имам и художествено образование и история със всеки един стил изкуство, като най-любими в татуирането са ми реализъм, анимационен и ню скуул. Тук ще видите част от работите ми през годините, надявам се да добавим скоро и вашата снимка до тях .